Aktuální informace

Modulární chaty na koupališti Michal zvou první hosty

Vytvořeno: 1. srpen 2024

Návštěvníci si je budou moci zarezervovat od 5. srpna 2024 na webu koupaliště Michal: https://www.michal-sokolov.cz/ Pro začátek budou k dispozici 4 modulární rekreační chaty o zastavěné ploše cca 26 m2 (3,5x7,5 metru). „Chaty jsou zasazeny do terénu s respektem k původní zeleni. Dispozičně se jedná o obývací místnost s kuchyňským koutem a koupelnou včetně WC. K tomu patří letní terasa, která propojuje venkovní a vnitřní prostor. Všechny chaty samozřejmě mají potřebnou infrastrukturu, tedy elektro, vodovod, kanalizaci. Návštěvníkům určitě zpříjemní pobyt i klimatizace a připojení na internet,“ popsal Martin Šulák, jednatel společnosti SUAS Solutions, která je členem skupiny SUAS GROUP. Na realizaci projektu se podílely i další společnosti skupiny SUAS GROUP, konkrétně SUAS Technology, SUAS Transportation, SUAS Stavební a společnost ZPA-RP.

O ubytování v chatkách byl zájem už v době jejich instalace. „Ještě dřív, než byly chaty dokončeny, se řada lidí dotazovala na možnost rezervace a ubytování. Je vidět, že přírodní koupaliště Michal už není jen atraktivní cíl pro jednorázové letní koupání, ale i pro dlouhodobější pobyt. Ostatně právě proto každý rok vylepšujeme zázemí pro kempaře a návštěvníky s obytnými vozy. Pro ubytované nabízíme snídaně, v blízkém domku najdou vybavenou kuchyňku a zázemí pro praní prádla. V areálu koupaliště je pak nejen dlouhá písečná pláž s největším venkovním toboganem v zemi a s trojskluzavkou, ale také zrekonstruované hřiště pro děti, workoutové hřiště, odpočinková „chill zóna“ a oblíbené vodní atrakce,“ vyjmenoval Jiří Štěpán, jednatel Koupaliště Michal.



Chatek na Michalu bude postupně přibývat, už teď se připravují potřebné sítě. „V budoucnu je cílem skupiny SUAS GROUP nabízet ucelenou produktovou řadu modulárních domů pro rekreační i trvalé bydlení. Rádi bychom realizovali projekty modulárních staveb a dřevostaveb jak pro soukromý sektor, tak pro města a obce. A máme své vlastní rozvojové aktivity týkající se proměny okolí jezera Medard, kde vznikne kemp, bydlení na vodě a později další zástavba. Stejně tak budeme rozvíjet okolí koupaliště Michal, kde se v jižní části počítá s rezidenčním bydlením v přírodě a v severní lokalitě s rekreačními domky. Nyní jsme ve fázi přípravy území a věřím, že naše vize budou atraktivní nejen pro obyvatele Sokolovska a Karlovarského kraje, ale že osloví i nové příchozí z jiných koutů republiky,“ dodala Barbora Štěpánková, místopředsedkyně dozorčí rady společnosti SUAS Sport & Relax.