Aktuální informace

Náš Hotel Marshall roste podle plánu

Vytvořeno: 22. srpen 2024

Skupina stavebních firem pod vedením společnosti SUAS Solutions, která je součástí skupiny SUAS GROUP, začala se zemními pracemi u sokolovského golfového hřiště začátkem února 2024. V současnosti se na stavbě dokončuje poslední část svislých a vodorovných nosných konstrukcí, jež budou hotovy na konci září. „V posledním srpnovém týdnu začne montáž prvního krovu z celkových tří, probíhají vyzdívky příček a zahajujeme montáže vnitřních instalací, tedy vzduchotechniky, vody a kanalizace, topení a chlazení a elektroinstalace. Na začátku září odstartují práce na fasádách hotelu, v říjnu se pak začnou dělat vnitřní omítky a příprava objektu na realizaci vnitřních prací v zimním období,“ vysvětlil Petr Čermoch, vedoucí sekce stavebního útvaru SUAS Solutions.

Hotel Marshall nabídne vysokou úroveň služeb včetně moderního wellness pro golfisty, další sportovce i všechny ostatní návštěvníky. Významně se tak rozšíří kvalitní ubytovací kapacity na Sokolovsku, které naplní požadavky hotelových hostů z ČR i blízkého Německa. „I v letošní sezóně často slyšíme od golfistů, kteří jezdí na naše hřiště, že by rádi zůstali déle, ale v místě jim chybí ubytování s potřebným zázemím. A přesně to by měli najít v novém Hotelu Marshall. Chtěli bychom služby hotelu nabídnout ale i sportovním týmům pro jejich pobyty spojené s tréninkovými aktivitami, zajímavou možností ubytování může být i pro turisty, přijíždějící do Karlovarského kraje. Skvělé podmínky bude mít hotel připravené i pro akce, jako jsou svatby, vánoční a firemní večírky, oborové semináře a mítinky,“ popsala Barbora Štěpánková, členka představenstva Golf Sokolov a. s.

Třípatrový hotel s bezbariérovým přístupem bude mít 36 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky a jeho zastavěná plocha bude činit cca 800 metrů čtverečních. Dva pokoje přitom budou přizpůsobené potřebám hendikepovaných klientů. Samozřejmostí se stane propojení s restaurací Marshall, která je už dnes vyhledávaným cílem díky rozmanité kuchyni a příjemné atmosféře. Pobyt všem zpříjemní vnitřní a venkovní wellness zóna, kde nebudou chybět vířivky, dvě masážní lůžka a sauny. Wellness navíc bude sloužit i pro veřejnost především ze Sokolova a okolních obcí. U hotelu vznikne 33 nových parkovacích míst včetně nabíjecích stanic.

Společně se stále bohatší nabídkou nedalekého kempu a koupaliště Michal vytvoří hotel unikátní prostor pro aktivní trávení volného času i odpočinek v regionu. Spolu s hotelem Romania v Karlových Varech, a s hotelem Windsor Spa Hotel v karlovarských Lázních III, se Hotel Marshall stane součástí skupiny SUAS Hotels. Ta prováže své aktivity a hostům nabídne relax i komfort v lázeňském městě i v Sokolově.